子機構
400-1816-180
logo
備考資訊 提分課程 答疑社區(qū)
登錄
注冊
題庫解析   >   題型   >  
本題由2提供

The author of the passage discusses Krontiris primarily to provide an example of a writer who


    A. is highly critical of the writings of certain Renaissance women

    B. supports Kelly’s view of women’s status during the Renaissance

    C. has misinterpreted the works of certain Renaissance women

    D. has rejected the views of both Burckhardt and Kelly

    E. has studied Renaissance women in a wide variety of social and religious contexts

登錄申友雷哥GMAT,查看答案及解析

視頻解析

資深講師題題有解析

{{current}} / {{duration}}

登錄 申友雷哥GMAT,查看完整視頻

文字解析

答案:
D
Evaluation<
/h5>

This question focuses on the author’s reason for mentioning Krontiris’s work. The passage states that Krontiris, in her discussion of six Renaissance women writers, is an example of scholars who are optimistic about women’s achievements but also suggest that these

women faced significant obstacles. She is a writer who, in other words, agrees with neither Kelly’s negative views nor Burckhardt’s positive approach.

A. The passage indicates that Krontiris uses the Renaissance women writers’ works as historical evidence, not that she offered any criticism of the works themselves.


B. Krontiris’s work, according to the author, is cautiously optimistic about women’s achievements during the Renaissance. This contradicts Kelly’s view that the status of women declined during this time.

C. The author suggests that Krontiris may have erred in taking her six subjects as representative of all women during the Renaissance, not that she made any misinterpretations of their actual writing.

D. Correct. The author uses Krontiris as an example of those feminist scholars who have rejected the overgeneralized approaches of both Kelly and Burckhardt.

E. The author makes clear that Krontiris’s study focuses on literate Renaissance women, who constituted a small minority.

 

The correct answer is D.


GMAT會員

提交
OG視頻
申友雷哥GMAT小助手

添加官方小助手微信
了解更多GMAT考試與咨詢

100蜜糖購買當前課程

當前蜜糖數:顆 去獲取

立即購買 取消購買

吉祥物小蜜蜂

關注公眾號

公眾號

掃碼關注申友雷哥GMAT公眾號

立即獲取12GGMAT核心資料

微信咨詢

申友在線咨詢二維碼圖片

掃碼添加申友雷哥GMAT官方助手

立即咨詢GMAT網課面授課程

聯系申友雷哥 全國免費咨詢熱線: 400-1816-180

Copyright ? 2021 All Right Reserved 申友雷哥教育 版權所有 滬ICP備17005516號-3 免責聲明 互聯網經營許可證編號:滬B2-20210282