子機(jī)構(gòu)
400-1816-180
logo
備考資訊 提分課程 答疑社區(qū)
登錄
注冊(cè)
題庫(kù)解析   >   題型   >  
本題由2提供

Two works published in 1984 demonstrate

contrasting approaches to writing the history of

United States women. Buel and Buel’s biography of Mary Fish (1736–1818) makes little effort to place her story in the context of recent historiography on women. Lebsock, meanwhile, attempts not only to write the history of women in one southern community, but also to redirect two decades of historiographical debate as to

whether women gained or lost status in the nineteenth century as compared with the eighteenth century. Although both books offer the reader the opportunity to assess this controversy

regarding women’s status, only Lebsock’s deals with it directly. She examines several different aspects

of women’s status, helping to refine and resolve the issues. She concludes that while

women gained autonomy in some areas, especially in the private sphere, they lost it in many aspects of the economic sphere. More

importantly, she shows that the debate itself

depends on frame of reference: in many respects, women lost power in relation to men, for example, as certain jobs (delivering babies, supervising

schools) were taken over by men. Yet women also gained power in comparison with their previous status, owning a higher proportion of real estate, for example. In contrast, Buel and Buel’s

biography provides ample raw material for questioning the myth, fostered by some historians, of a colonial golden age in the eighteenth century but does not give the reader much guidance in analyzing the controversy over women’s status.

The passage suggests that Lebsock believes that compared to nineteenth-century American women, eighteenth-century American women were


登錄申友雷哥GMAT,查看答案及解析

視頻解析

資深講師題題有解析

{{current}} / {{duration}}

登錄 申友雷哥GMAT,查看完整視頻

文字解析

答案:
C

Inference

>

This question requires making an inference based on information given in the passage. As part of the passage’s description of Lebsock’s contribution to the historiographical debate about women’s status in the eighteenth and nineteenth centuries, Lebsock’s conclusions


about women’s autonomy are described. As part of this description, the passage cites Lebsock’s conclusion that nineteenth-century women lost economic autonomy when compared to eighteenth-century women (lines 17–20).

A.The passage states that in many ways women in the nineteenth century lost power in relation to men (line 23), which would imply that in those respects eighteenth-century women had more power in relation to men, not less. The only increase mentioned in nineteenth-century women’s power is associated with owning more real estate.

B.The passage states that more nineteenth-century women owned real estate.

C.Correct. As the passage states, Lebsock concluded that nineteenth-century women lost economic autonomy compared to eighteenth-century women.

D.The passage states that nineteenth-century women gained more independence in their private lives.

E.The passage cites school superintendents as an example of an occupation more likely to be held by eighteenth-century women.


The correct answer is C.


GMAT會(huì)員

提交
OG視頻
申友雷哥GMAT小助手

添加官方小助手微信
了解更多GMAT考試與咨詢

100蜜糖購(gòu)買當(dāng)前課程

當(dāng)前蜜糖數(shù):顆 去獲取

立即購(gòu)買 取消購(gòu)買

吉祥物小蜜蜂

關(guān)注公眾號(hào)

公眾號(hào)

掃碼關(guān)注申友雷哥GMAT公眾號(hào)

立即獲取12GGMAT核心資料

微信咨詢

申友在線咨詢二維碼圖片

掃碼添加申友雷哥GMAT官方助手

立即咨詢GMAT網(wǎng)課面授課程

聯(lián)系申友雷哥 全國(guó)免費(fèi)咨詢熱線: 400-1816-180

Copyright ? 2021 All Right Reserved 申友雷哥教育 版權(quán)所有 滬ICP備17005516號(hào)-3 免責(zé)聲明 互聯(lián)網(wǎng)經(jīng)營(yíng)許可證編號(hào):滬B2-20210282